03 december 2015
Terug

Nieuwe Website!

In samenwerking met Expedient heb ik een nieuwe website gerealiseerd, mijn oude website heeft bijna 10 jaar trouwe dienst gehad maar het was toch echt tijd voor wat anders. 

In een aantal gesprekken met Expedient is goed bepaald wat nu mijn wensen eigenlijk waren en welke kant ik nu op wilde gaan. De nieuwe website wordt nog voorzien van een nieuw materiaal (foto's e.d.) maar ik ben nu al erg trots op mijn eindresultaat en kan niet wachten om dit uit te bouwen! 

Bij een nieuwe website kwam nog wel een hoop kijken, zo moest ik nadenken over categorieën, nieuws, S.E.O. (Zoekmachine optimalisatie) en allerhande andere zaken! De nieuwe website is volledig responsive opgebouwd, wat wil zeggen dat je hem op alle apparaten goed kunt bekijken, dus ook op mobiel! 

De cursussen en workshops worden nu strak weergegeven en zijn voorzien van een contact knop, ook kan ik met mijn eigen CMS (Content Management System) eenvoudig, teksten, foto's en zelfs fimlpjes toevoegen. 

Al met al ben ik zeer tevreden over de samenwerking maar ben ik blij dat ik me nu weer volledig kan richten op mijn passie; Keramiek! 

 

 

Nieuwe Website!